Helemaal zen én 10 jaar jonger na bezoekje aan Five City Spa Utrecht!

De voorpret van deze me-time was al om te smullen: jezelf verheugen op het feit dat je 60 minuten lang helemaal niets hoeft en volledig in de watten gelegd gaat worden zorgde al voor rondfladderende vlindertjes in de buik. En zodra je een voet binnen de deur stapt van Five City Spa in Utrecht wordt dit blije voorgevoel compleet bevestigd. Deze ruimte en haar personeel ádemen gewoon heppiness en ontspanning!

IMG_9178

Na ontvangen en rondgeleid te zijn door de lieftallige gastvrouw en het inschrijfformulier te hebben ingevuld (welke soort muziek je van houdt en smaak thee je graag drinkt!), was het tijd voor de Instant Detox gezichtsbehandeling. De behandelruimtes zijn allen zo rustgevend ingericht dat je bij binnenkomst al in de zen-modus schiet. Dan is de behandeling nog niet eens begonnen!

IMG_9182

Met beautyproducten van het zeer fijne merk Perricone MD werd eerst de huid gereinigd. Hiervoor gebruikte de uiterst kundige schoonheidsspecialiste de Hypoallergenic Gentle Cleanser en Blue Plasma Cleansing Treatment. Alle producten die werden aangebracht voelden en roken heel natuurlijk en vooral de Cold Plasma Boosters geven de huid vrijwel direct het gevoel van soepelheid en ontspanning. De massages van de hals, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid leken wel uitgevoerd te worden door 4 paar handen en konden niet lang genoeg duren. Alsof je wegzweefde naar één of ander tropisch strand waar je in een hangmat van een cocktail ligt te slurpen… Gelukkig blijft dat gevoel na de behandeling nog heerlijk doorsluimeren en kun je nagenieten in de ontvangstruimte met een lekkere kop Kusmi thee en stukjes pure chocolade.

IMG_9188

Och och och, wat een verwennerij was deze middag. Je voelt je weer helemaal zen én 10 jaar jonger!

Ook zin in Mama Me-time? Ga dan gauw naar de site van Five City Spa en buy your own ticket to the tropics!

Ennuhhhh…. Wist je dat….

– de Five in de naam staat voor alle vijf de zintuigen die worden geprikkeld tijdens je bezoek?

– Five City Spa iedere dag van 10.00 – 22.00 uur geopend is?

– je gezellig een duo-massage kunt boeken?

– er speciale behandelingen voor zwangere vrouwen zijn?

– eigenaresse Eveline en MOMspiration’s Annette iets heel leuks in overeenkomst hebben? Ze zijn allebei model geweest voor het Mom in Balance Fit en Engergiek Zwanger boek!

Filmpje!!!!

2 gedachtes over “Helemaal zen én 10 jaar jonger na bezoekje aan Five City Spa Utrecht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s