MOMspiration Event: Let’s take a Sneak Peek…

Alvast wat sfeer proeven van de locatie van het MOMspiration Event? Wie al eerder op Landgoed de Olmenhorst geweest weet het eigenlijk al: Love at First Sight… De Landgoedwinkel, het terras binnen en buiten, de ateliers, enorme (lande)rijen appel- en perenbomen, toffe events die er jaarlijks plaatsvinden (o.a. de Appelparade met Pinksteren en de Plukdagen in september) en natuurlijk de speeltuin zijn allemaal redenen om je blije vrije tijd hier door te brengen. Maar vooral de algehele sfeer die hier heerst is zoooo heerlijk om je even helemaal in te mogen verliezen.

Een plek op de Olmenhorst die voor velen nog onbekend is, is het Boshuis. Verscholen tussen de boomgaarden en enkel bereikbaar via een romantisch paadje staat dit uiterst romantische pand dat afgehuurd kan worden voor workshops, vergaderingen, bruiloften en overige festiviteiten. Helemaal perfect dus voor het allereerste MOMspiration Event!

Kijk en zwijmel mee….

Voor wie nog niet op de hoogte is over de inhoud van het event:

Op zondag 8 november zal het allereerste MOMspiration Event plaatsvinden op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Een dag met workshops vol inspiratie, positiviteit, motivatie en blijheid. Even terug naar de basis, terug naar jezelf. Vind je het (wel eens) lastig om naast een leuke mama ook nog eens een leuke jij, partner en vriendin te zijn? Dan is deze dag voor jou! Je zult weer naar huis gaan met hernieuwde energie, ideeën en een enorme voorraad dikke vette smiles waar je voorlopig wel weer even op vooruit kan. Niet alleen heerlijk voor jou, maar ook voor alle mensen die dichtbij je staan. Wie wil er nu niet zo’n blije jij in zijn leven?!

Wil je als eerste een officiële persoonlijke uitnodiging per email ontvangen? Mail dan nu naar info@MOMspiration.nl. Er is ‘maar’ plaats voor 50 mama’s, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Houd ook MOMspiration.nl en de Facebook pagina goed in de gaten voor meer updates.

PS: Wist je dat je bij de Olmenhorst een appelboom kunt adopteren? Ontzettend leuk en origineel geboorte- of verjaardagscadeau!

olmenhorst

Een gedachte over “MOMspiration Event: Let’s take a Sneak Peek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s