Time 2 Relax: Gun het jezelf!

Lieve lieve mama’s (en papa’s!). Hoe lang is het geleden dat jij een hele dag helemaal voor jezelf gehad hebt? Kun je het je nog herinneren? Nee hè? Doe hier dan wat aan! Je verdient het én hebt het nodig om daarna weer heerlijk energiek je allerleukste zelf, partner en mama te zijn.

Twee weken geleden werd MOMspiration heel hartelijk welkom geheten door de eigenaresse van Fitland Wellness Leiden. Onder het genot van een Latte Macchiato en uitzicht over de stad (en in de verte de duinen!) vertelde zij mij vol passie hoe zij en haar team continue bezig zijn om deze parel van een Wellness Centre interessant te blijven houden voor hun publiek. De luxueuze aankleding en indeling van de restaurants, fitnessruimte, schoonheidssalon, sauna’s, rustruimtes (oh, die hangmatten!) en andere faciliteiten op de 11e en 12e verdieping van het LEVEL gebouw in combinatie met de bijzondere views zijn de ingrediënten die je al een instant gevoel van blijdschap geven. Letterlijk en figuurlijk bevindt Fitland Wellness Leiden zich dus op zeer hoog niveau!

Het fitnessgedeelte werd even voor wat het was gelaten: deze dag was all about pure ontspanning. Heeeeeeel vervelend….!

Top Level_Panorama IMG_8724

Tijdens het afdalen van de trap naar de kleedruimtes en kluisjes startten de vlindertjes in de buik al: een hele dag just me, myself &I… Boekjes lezen, ontspannen in de sauna’s, rustruimtes, baden en genieten van hapjes en sapjes. Het idee alleen al!! Enkel doen waar je op dat moment zin in hebt en met niets of niemand rekening te hoeven houden. Oh ja, wel een beetje met de klok. Maar dat was om op tijd te zijn voor de massage en rasul. Daar valt nog mee te leven.

Wellness_Leiden_Fitland_1744_4

Fitland Wellness Leiden in geen massaal bezochte sauna en dat zorgt voor een fijn exclusief gevoel. Je hoeft nergens te wachten en altijd is er wel een rustruimte of sauna waar je (bijna) helemaal alleen kunt zijn. Zeker wanneer je op een doordeweekse dag gaat. Voor de sauna-rookies onder ons is dit misschien wel geruststellend en een goede manier om deze manier van ontspannen te leren kennen.

TIP 1: Boek géén massage van 25 minuten. Dit is veel en veel en veel te kort! Trakteer jezelf en ga voor minimaal het dubbele!

TIP 2: Damnnnn wat zijn die douches in de Rasul ruimte goddelijk (en leuk betaalbaar!). De 100% Arabica Rasul behandeling is een hele fijne afwisseling in je drukke programma van sauna’s in en uit, badderen, hapjes en sapjes, boekjes lezen en slapen. Wanneer je niet van de geur van cafeïne houdt, kun je ook kiezen voor een klei, honing, chocolade of kokos treatment. Na een douche in de stoomruimte smeer je jezelf helemaal in met een van deze producten en laat je dit onder het genot van een stoombad zijn werk doen op je huid. Ogen dicht en even alleen maar genieten. Wanneer de douches weer aangaan spoel je alles er weer af en voelt je huid heerlijk aan. Als toetje toe smeer je jezelf in met een olie naar keuze (rozen, bloemen of chocolade) en krijg je een kopje thee of koffie met yummyinyourtummy chocolaatjes. I LIKE!

TIP 3: Vind je het een akelig idee om in je nakie rond te lopen? Eigenlijk valt het best wel mee hoe vaak je écht naakt ‘moet’. Tijdens het zwemmen, douchen en badderen is het een soort van onmogelijk om je handdoekje om te houden, maar tijdens bijna alle andere momenten kun je deze prima om je heen wikkelen wanneer dat prettiger voelt. En je zult zien dat het je na een tijdje helemaal niet meer uitmaakt en je je niet meer (zo) bewust bent. Kan jou het ook schelen! Iedereen heeft een blote kont!

Fijn! –> In het restaurant serveren ze heerlijk verantwoorde maaltijden en drankjes.

Screen Shot 2015-08-12 at 16.15.59

Conclusie: Fitland Wellness Leiden is echt een aanrader. Genieten tot de max is hier verzekerd!

Ladies, gun dit jezelf. Pak je agenda erbij, regel oppas en ga een dagje relaxen tot je erbij neervalt. Helemaal in je up, met je partner of gezellig met vriendin(nen).

wellnessleiden

Ontspan ook op financieel gebied en ga voor het All-Inclusive arrangement:

Dit pakket boek je voor €55,55:

– Ontvangst met koffie of thee en gebak
– lunch (soep + heerlijk broodje)
– 2-gangen diner
– 4 consumpties

5 gedachtes over “Time 2 Relax: Gun het jezelf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s