St(r)andplaats Nederzandt: waar de zon altijd schijnt

Zin in een drankje, hapje, feestje of misschien zelfs bruiloft op een toffe locatie waar het wel altijd zomer lijkt te zijn? Dan is Nederzandt in Noordwijkerhout DE place to be! Heerlijke loungebanken, zitzakken, een enorm terras, knusse hoekjes binnen en buiten, yummyinyourtummy eten en drinken, zeer kindvriendelijk en bovenal zo’n fijne sfeer dat je veel langer blijft hangen dan gepland. Dat zegt dan al vaak genoeg, toch?! 

  

Doordat Nederzandt de enige (échte) strandtent is in de directe omgeving en volledig omgeven wordt door duin en strand krijg je een heerlijk vrij buitenlevengevoel (is dat een officieel woord?) waar je helemaal heppie van wordt en de rest van de wereld even niet lijkt te bestaan. Gezellig eten, drinken, kletsen, spelen en enkel puur genieten: Wat heeft een mens nog meer nodig?! 

  
   
 

In de loop der jaren heeft St(r)andplaats Nederzandt een aantal prachtige awards op haar naam gezet, waaronder de Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek. Wat deze locatie mede bijzonder maakt? Het duurzame karakter van alle activiteiten, zoals de personeelsauto’s op Groen Gas, veel gebruik van biologische producten, een aantal medewerkers met een beperking en alle gerecyclede materialen die gebruikt worden. 

  

St(r)andplaats Nederzandt verzorgt spraakmakende en originele evenementen voor zowel bedrijven als particulieren. Van een kleine vergadering of een intieme bruiloft tot een groot congres voor 1500 personen of een extravagant feest… Een uitgebreide lunch of ongedwongen barbecue tussendoor? Het kan allemaal bij Nederzandt! Zelfs wanneer je in de buurt zou willen overnachten, dan kan Nederzandt dit voor je helpen organiseren. 

The Beach, uhhhhh… Sky is the Limit! 
  

  
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s