Diergaarde Blijdorp is ZOO!

Een reis door alle continenten van de wereld en daarbij bezoekjes brengen aan hun brullende, grommende, sissende of trompetterende inwoners? In Diergaarde Blijdorp – Rotterdam Zoo kan dat allemaal in 1 dag. Maar dan moet je wel flink doorstappen, want er is zoveel te zien en te doen in dit prachtige park dat je oren en ogen te kort komt!

Wat heel prettig is aan deze dierentuin, is dat het zelfs tijdens een regenachtige dag enorm veel te bieden heeft zonder dat je doorweekt het park weer verlaat. Het Oceanium zorgt ervoor dat je (gelukkig figuurlijk!) ondergedompeld wordt in alles wat zich in en om de oceanen begeeft en maakt dat je zonder dat je het door hebt opeens 2 uur verder bent. Een lekker bakje koffie in het Caribbean Café terwijl de kids alles leren over het (beginnende) leven van zeeschildpadden en zelfs zelf in een ei of schild kunnen kruipen helpt ook mee dat de tijd zo voorbij vliegt. En meer! Het educatieve gehalte van het Oceanium en eigenlijk heel Blijdorp ligt zeer hoog, waardoor je gegarandeerd met nieuwe kennis het park verlaat.

Alvast wat sfeer proeven?

Een gedachte over “Diergaarde Blijdorp is ZOO!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s