Doe mee met de Alleen Maar Spelen Challenge!

Naar aanleiding van het Spaanse Ikea reclamefilmpje over wat kinderen het allerliefste van hun ouders zouden krijgen voor kerst, zijn wij eens na gaan denken. We overladen onze kids tijdens deze feestdagen met cadeautjes, maar waar je ze eigenlijk het allerallerblijst mee maakt is wanneer je tijd met ze doorbrengt en samen gezellig speelt.

Hoe vaak vragen je kids of je met ze wilt spelen en hoe vaak zeg je dat je nu even geen tijd hebt? Helaas is dat voor heel veel ouders veel te vaak…

Daarom hoopt MOMspiration dat zoveel mogelijk papa’s en mama’s mee zullen doen met deze Alleen Maar Spelen Challenge! Al is het maar om in ieder geval bewustzijn te creëeren voor het ongestoord tijd doorbrengen met je kids. Weg met die was, het werk, je telefoon en de televisie: Alleen Maar Spelen!

Hoe werkt de Alleen Maar Spelen Challenge?!

Heel simpel. Kies zelf een aantal minuten per dag uit. Dat kan variëren van een kwartier tot hoe bont je het zelf wilt maken. Like het bericht over de Alleen Maar Spelen Challenge op Facebook en laat hierdoor zien dat je meedoet. Deel jouw ervaringen in een comment hier of op FB, want we zijn ontzettend benieuwd hoe jullie en je kids deze Qtime ervaren.

That’s it. Een kind kan de was doen! (We wish…!)

Hier vind je het filmpje van Ikea Spanje:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s