The Best Project You Will Ever Work On Is You

En? Hoe gaat het met je voornemens om meer te gaan sporten? Wat enorm helpt om helemaal zin te krijgen in een lekkere work out is wanneer er een nieuw setje sportkleren naar je lonkt! Check de webshop van Mom in Balance voor prachtige shirts, vesten en broeken van o.a. Peak Performance, Super Natural en bh’s van Ultimate Running. Niet alleen zie je er dan straks flitsend uit, het zit ook nog eens zeer comfortabel. Sinds kort kun je ook ‘in het echt’ shoppen in de Mom in Balance Concept Store bij het prachtige MiB hoofdkantoor aan de Wagenweg 150 in Haarlem.


 Openingstijden Mom in Balance Concept Store: Ma, Di, Woe, Vrij 9.00-17.00, Do 9.00-18.00, Za 10.00-16.00.

Het is even een investering, maar het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ gaat bij de aankoop van sportkleding helemaal op. Met de sportkleding van Peak Performance en Super Natural doe je echt járen, maar dat kun je van de veel goedkopere sportcollectie van Berschka en H&M helaas niet zeggen… De bestickering laat los, de rek is er al bijna uit en de pasvorm is na een paar keer wassen al veranderd.

Supertoffe sets! Helaas geen supertoffe kwaliteit…

Investeer liever voor de kwaliteitsproducten. Je merkt echt het verschil. Ennnnnn…. Als Mom in Balance deelneemster krijg je 10% korting op alles uit de shop! We like!

Deze mid-layer hoody van Peak Performance is je nieuwe BFF! Hij/zij kost €95,-.


Deze Peak Performance hardloopbroek zit als gegoten en je gaat gegarandeerd als een speer. Usain, eat your heart out!

Dit heerlijke shirt van Super Natural kost €39.99 en is niet alleen fijn om in te sporten, maar staat ook leuk op goede jeans!

Natuurlijk is er nog veel meer leuks op de webshop en in de Mom in Balance Concept Store op de Wagenweg 150 in Haarlem te vinden, zoals zwangerschapssportkleding, fijne body care van Mádara, babyverzorgingsproducten van Naïf, gezonde voeding van Fitshe én de door Mom in Balance oprichtster geschreven boeken.

Come on ladies: Gun het jezelf en Shop Till You Drop!   

  

Een gedachte over “The Best Project You Will Ever Work On Is You

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s