Early Birds…

Gisteren zongen we nog hoopvol doch voorzichtig uit halfvolle borst met de Black Eyed Peas mee en hingen we een compleet nieuwe betekenis aan hun tophit. Vanochtend is dat een vrolijk toontje of 10 lager geworden, want onze allerliefste vogeltjes waren vroeg uit de veren. Heel, heel vroeg. 

Last Night was dus niet zo’n Good Good Night. 

En dat is na een Good Good infuus met veertiendubbele espresso straks weer helemaal ok. Vannacht ‘ietwat’ minder, want op een keer of 8 uit een Deep Deep slaap ontwaakt te worden en 4.15 uur definitief opstaan Roll ik persoonlijk niet al te gezellig. 

  

Wat naast zeer, zeer sterke koffie ook helpt is om te bedenken dat je bij lange na niet de enige bent! We proberen ons niet gek te laten maken door alle succesverhalen en maken van de kleinste dingen onze eigen succesjes. Tja, die van ons hebben weer andere kwaliteiten. 

Wat nog meer helpt is afleiding tijdens de met zware oogleden gestarte ochtend. IJs krabben van de auto bijvoorbeeld. En daarna die van de buren. Voor Good Good karma. 

En Last But Not Least: de allerliefste collega’s die eigenlijk al automatisch voor een traditionele ‘goedemorgen’ willen gaan, maar bij het zien van mijn hoofd een zorgelijke blik opzetten en vragen of ik ziek ben/zware nacht heb gehad/een feestje heb gehad. 

Vanuit m’n tenen produceer ik een glimlach die zo gemeend mogelijk lijkt en trek vervolgens een recordbrekend sprintje naar de toiletten om mezelf maar eens te voorzien van een propere laag mascara (lees: eeuwige redster in nood). 

Fijne dag allemaal! 

Annette de Graaf is eigenares van MOMspiration.nl, vriendin van vriendlief Thaddeus, mama van dochters Jools Anna (24-9-2013) en Pippa Mae (31-3-2015). Daarnaast is zij lerares op de Internationale School van Amsterdam en speelt ze Hoofdklasse korfbal bij Groen Geel in Wormer. 

  

Een gedachte over “Early Birds…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s