Nee! Zei ik dat nou echt?!

We zitten zo ondergedompeld in ons leven met kids dat we vaak niet eens realiseren wat voor idiote zinnen er uit onze mond vandaan komen. Jammer dat we dit niet door hebben, want het is eigenlijk om te gie-ruhhhhh (op z’n Jolings)!

  
13 Hilarische Dingen Die Je Pré-Kids Nooit Verwacht Had Jezelf Te Horen Zeggen:

1: Ga eens heel gauw van het hoofd van je babyzusje af! Nee, ze is niet jouw paardje! 

2: Eerst je onderbroek aantrekken en dan gaan we Oeroeboeroes vangen. (don’t even ask…)

3: Kijk! Een vliegtuig/trein/auto/boot/vrachtwagen/tractor! (terwijl je in je eentje in de auto zit)

4: Haal die wortel/vinger/komkommer/rietje eens uit je oren/neus/overige gaten!

5: Niet met je vingers in de poep!

6: Hoe baby’s gemaakt worden? Uhhh nou, wanneer een meneer en een mevrouw heel veel van elkaar houden en graag papa en mama willen worden dan knuffelen ze met elkaar en dan krijgt de mevrouw een baby in haar buik. (zoiets?!)

7: Hoezo is de hele rol wc-papier leeg na 1 plasbeurt??? Hij was net nog helemaal vol!

8: Wanneer je heel lief bent/goed luistert/je zusje helpt/goed eet/je best doet, dan krijg je een koekje/ijsje/cadeautje/3 voorleesverhaaltjes/etc. (onderhandelen is compleet verweven in de dagelijkse gang van zaken met een peuterpuber)

9: Ohhhhh, dat is echt een heerlijk stukje groene kip zeg! Dat is echt een hele speciale uit Amerika en is extra lekker! (wanneer het eigenlijk zeer duidelijk een hap broccoli is, maar je kind in de ‘ik-eet-alleen-maar-kip’ fase zit.

10: Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! (al zingend tijdens een wandelingetje van 10 minuten. Alles om je kind zelluf door te laten lopen!) Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup! Lopen is gezond. Hup!

11: Poep-alert! Poep-alert! Iedereen het zwembad uit!!! (iedere week, maar dan ook iedere week presteert ons madammeke het om precies op maandagochtend tussen 9.15 en 12 uur -precies tijdens de zwemochtend- haar zwemluier groots te vullen….)

12: Zou ik alsjeblieft eens een keertje helemaal alleen op het toilet mogen zitten?! Nee, je mag even niet kijken of er al wat uitgekomen is. Ga maar even lekker ergens anders spelen. (Nee! Ik wil hier bij jou blijven!) Damnnnnnn….. 

13: Zo. Nu ben ik echt toe aan een wijntje. (wanneer de kids eindelijk op bed liggen…)

   

To the moon…. And back!

2 gedachtes over “Nee! Zei ik dat nou echt?!

  1. Jess zegt:

    Nummer 10 haha zalig dat je het ook zo helemaal uitschreef! Als juf heb ik dagelijk ook zon momentjes. Wij gaan pipi doen doen, wij gaan pipi doen , …. 10 min later. Wij gaan naar de klas, wij gaan naar de klas ,…. Alle day every day! Binnenkort hier thuis ook toepassen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s