SAMEN zwanger zijn….

Ieder schopje, iedere draai, hik of kontjegezwaai was tijdens de zwangerschappen van onze guppies een feestje. Voor mij dan hè. Vriendlief vond het natuurlijk ook wel interessant, maar kon zich in de verste verte niet zo enthousiast maken over deze eerste acties van de babes. Logisch natuurlijk, want het speelde zich allemaal in mijn lijf af en niet de zijne. Wat ook niet meehielp was dat de meisjes zich opvallend rustig hielden wanneer hij zijn hand op de bolle buik hield of alleen al ernaar keek. Echt onwijs jammer om dit gevoel niet te kunnen delen. Wilde die feestjes zo graag samen vieren met hem en niet de enige zijn die al zo’n sterke band voelde met dit ongeboren mini-mensje.

HOE geweldig is dit dan? Dit was DE oplossing geweest!!!

 

Zooooo tof! Dan kun je heel eventjes zeggen dat ‘WE’ zwanger zijn.

Nou ja, wel de lusten, niet de lasten dan… Wij blijven natuurlijk gewoon de bikkel van het stel!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s