Hè, hè… Eindelijk een realistische smoothie!

Prachtig hoor, die gezonde ontbijtbrouwsels die je voorbij ziet komen op je timeline. En daarnaast nog bijvoorbeeld deze heerlijke uitziende carrotcake oats voor lunch. Goed bezig!

Screen Shot 2016-05-11 at 11.39.10

Just.Wow. voor SuperMama Anne-lotte….

 

Maar HOE???????

Echt, hoe je dat zo ’s morgens voor elkaar krijgt is mij een waar raadsel. Vooral wanneer je in een zeer zeer korte tijd uitgedaagd wordt om zeer zeer beweeglijke en/of wegrennende lichaampjes te bekleden, krijsende keeltjes te voederen + niets probeert te vergeten klaar te zetten en in te pakken.

Mijn ontbijt? De broodkorsten of kwarkoverblijfselen van m’n dochters. En op een goede dag een (hele!) mueslibol of broodje vlokken (geen havermout of spel, nee: melkchocoladevlokken) die ik in de auto op weg naar het werk opeet. En een latte. Yay!

Daarom moest ik ook gieren om dit filmpje:

Ben blijkbaar niet de enige met deze ‘struggle’….!

Gelukkig was daar vandaag de (South) African Mamas Community bij ons op school om mij te verwennen met heel, heel veel lekkers:

Cheese Puffs, Droëwors, Boerewors, Biltong, Koeksisters, Milktart uit Zuid Afrika en Maru Bhajia uit Kenia en Nigeriaanse Meat Pie. Smullen!!!
Note to self: Lunch en Diner = groenten, groenten, groenten, groenten!!!!

Een gedachte over “Hè, hè… Eindelijk een realistische smoothie!

 1. Annelot zegt:

  Hahahaha;)

  Ik gebruik meestal ook producten die ik voorhanden heb of in huis!! Tegenwoordig is bijna elke kast wel gevuld met een dadel of een leftover zak spinazie:)

  Ik maak het de avond van te voren klaar en de lunch (mazzel lieke slaapt nog) gewoon alleen of samen met lieke, want ingrediënten in een bak smijten is zooooo leuk haha

  Geweldig filmpje, het hoeft allemaal niet moeilijk:) en ook ik eet wel eens een leftover droge uitgekauwde met smeerworst besmeerde korst 😂 Heerlijk!! Van m’n eigen kwijlkind ben ik niet vies!!

  Dus een x samenkomen en recepten uitwisselen, helemaal leuk;)!!

  Dikke x

  Een mama die (af en toe) ook een frietje haalt 😎

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s