Een interessant moeder-dochter gesprekje…

Na weer een topochtend bij The Little Gym en Yoghurt Barn in Haarlem reden we langs het Spaarne Hoofddorp naar huis. Autoritjes zijn altijd goed voor de meest interessante gesprekken, maar die van vandaag was er toch wel eentje om in te lijsten:

Note #1: Wij voeden onze dochters tweetalig op – wanneer ik met de meiden alleen ben spreek ik Engels tegen hen (en zij een mixje terug), maar met papa of andere Nederlanders erbij Nederlands. 

Mama: Look Jools, that is the hospital where you were born. That is where the doctors got (nou, eigenlijk ‘cut’, maar dat liet ik even voor het gemak achterwege) you out of my tummy.

Jools: Zijn die dokters still there?

Mama: I think so, yes.

Jools: Mama, ik wil graag dat jij ook nog een broertje voor mij en Pippa maakt in your tummy.

Mama: Oh. Really? Well. Maybe? One day.

Jools: Yeah, maybe one day. I want it. And Pippa too.

Mama: But how can this little brother get into my tummy then? How can I make one?

Jools: Dan moet je even wachten. Dat duurt heel lang. Dan komt ie pas. Ja. Mag ik nu een kinderliedje horen, want ik vind deze not so nice.


Note #2: Ik ben niet zwanger en het voorlopig ook niet van plan te worden….! 

Note #3: Wat is het toch gaaf bij The Little Gym! Pippa haar lesje bij de Dreumesen is zo cute. Ze geniet echt als een malle… Later op de ochtend is de beurt aan Jools en ze doet het zo goed tijdens haar les zonder papa of mama. Stoer van onze kleine Dare Devil! Vandaag stond het thema ‘nummers’ centraal. 

Note #4: De Yoghurt Barn in Haarlem is zoooooo tof! Hoe heerlijk is het dat de kids zich helemaal zelf vermaken terwijl je zelf van je koffietje kunt genieten? Check it out!!

 

 

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel- en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s