Een nogal kaal tuintje… 

Letterlijk dan hè. Ja, ik hóórde je al denken: goh, dat is een interessant artikel over een kale “tuin”. Sorry. Het gaat écht over een échte kale tuin. Zo’n outdoor verlengstuk van je huis. Zo’n soort tuin.

En dan nu to the point:

Alhoewel we ontzettend blij zijn met onze tuin, hebben we het gevoel dat er toch wel iets mist. Het kunstgrasveldje is fantastisch, maar is nog wel een beetje saai zo. We zijn op zoek naar iets waarmee/waarin/waarop/waaronder/waarnaast de kids zich heerlijk kunnen vermaken én er mooi uitziet. Tja, het oog wil ook wat!


Boffen wij even dat MOMspiration.nl’s partner Special Pink contact met ons opnam om te vragen of wij mee wilden denken over een nieuw op de markt te brengen houten speelhuisje… Nou en of wij dat wilden! Dat zijn wel hele toffe dingen om over te brainstormen!

En het is gelukt: Creatieve alles-kunner Jelle heeft een ontzettend gaaf houten speelhuisje gebouwd! Helaas, helaas, helaas moeten de nieuwsgierigen onder ons eventjes geduld hebben, want het resultaat blijft nog geheim. Morgenmiddag krijgt Pippa de primeur. Nadat Jools zwaar verwend is met een houten keukentje én boomhutbed Sjors, is het nu de beurt aan haar om in de (houten) watten gelegd te worden. Wat een plezier zal ze hier samen met haar zus mee/in/op/onder/achter/naast/van beleven…

We houden je op de hoogte!

logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s