Lief, Leuk & Eigen geboortekaartjes WINactie

Hoera! We hebben weer een supertoffe winactie!  Dit keer voor mama’s (to be) die een kindje op komst hebben en nog geen geboortekaartjes hebben besteld. Het allerleukste aan deze actie is dat je helemaal zelf mag kiezen hoe je het gewonnen bedrag besteedt op de website van Lief, Leuk & Eigen. Neem dus gauw een kijkje op deze website om te zien wat voor Liefs, Leuks & Eigens je via hen kunt laten maken. Ennuhhhh… Een proefkaartje (of zelfs 2!) kun je helemaal gratis bestellen! Toch fijn om je creatie eerst even in het echt te bekijken voordat je de echte bestelling doorvoert…

Over Lief, Leuk & Eigen

Lief, Leuk & Eigen ontwerpt en levert al ruim 12 (!) jaar geboortekaartjes. De basiscollectie is makkelijk zelf op te maken en te bestellen. Direct vanuit je luie stoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag! En wil je iets speciaals of enkele ontwerpen samenvoegen? Dan kan dat natuurlijk. Dan wordt je kaart speciaal voor jou aangepast (kijk hiervoor eens even op de pagina Kaartje op maat). Ze denken met je mee, vertalen je wensen zo goed mogelijk en zorgen ervoor dat de klant prachtige kaartjes zal ontvangen. Lief, Leuk & Eigen staat voor de juiste kleuren en kwaliteit en leveren graag een topproduct met goede service!

20 Unieke collecties

Met de uitgebreide collectie van 20 collecties vind je zeker iets naar wens. Ze zijn er trots op dat ze zoveel leuke illustratoren een platform kunnen bieden. En heb je toch wat anders in gedachten? Bel of mail dan. Ideeën genoeg!

De winactie!

MOMspiration.nl presenteert met trots de inhoud van de Lief, Leuk & Eigen geboortekaartjes WINactie:

  • De gelukkige winnares mag twv € 225,00 geboortekaartjes uitzoeken. Dit komt neer op 100 geboortekaartjes, op standaard papier, inclusief enveloppen en verzendkosten. Omdat het om één bedrag gaat, heeft de winnares zelf de keuze hoe ze dit bedrag wil besteden. Je zou kunnen kiezen voor een lage oplage met luxe papier, of juist een hoge oplage zonder enveloppen. Er kunnen eventueel ook nog adresetiketten en sluitstickers erbij
  • De winnares krijgt voor dit bedrag een eenmalige actiecode, die ze kan gebruiken bij de echte bestelling.
  • Bij Lief, Leuk & Eigen kan iedereen een gratis proefkaartje bestellen, dus je kunt nu al wat gaan uitproberen!
  • Lief Leuk & Eigen heeft 6 mooie papiersoorten in het assortiment. Ook extra dikke soorten. Ze zijn heel trots op onze Klassiek extra dik. Dat voelt bijna aan als karton!
  • Bij de DIY collectie kun je zelf aan de slag. Leuk om te doen. Maar heb je hulp nodig? De professionele vormgevers kijken graag met je mee.
  • Wil je een ontwerp op maat? Ook dat kan. Lief, Leuk & Eigen vindt dat een geboortekaartje persoonlijk moet zijn.

Verliefd op je kindje, verliefd op je kaartje.

HOE kun je deze gave prijs winnen??

1: LIKE MOMspiration.nl & Lief, Leuk & Eigen op Facebook en volg ze op Instagram (momspiration.nlliefleukeigen) –> Alleen wanneer je Instagram hebt natuurlijk… Zo niet: no worries! 

2: LIKE het bericht over deze actie op Facebook

3: Plaats in een comment wanneer je uitgerekend bent én welke collectie(s) jij tof vindt van Lief, Leuk & Eigen. Zonder al te veel te verklappen, want het moet natuurlijk nog wel geheim blijven hoe je kaartje er precies uit komt te zien!

4: Kijk op Zondagavond 12 juni op MOMspiration.nl om te zien of jij die geluksvogel bent die gewonnen heeft!!!

 

MOMspiration.nl’s favorietjes:

 

 

FDE1E48B-9B72-4AE3-8CCC-971B3B6F6CB1

2 gedachtes over “Lief, Leuk & Eigen geboortekaartjes WINactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s