YES PLEASE: Win Een Mooie en Relaxte Man

Aankomende zondag is het weer zover: Vaderdag! Natuurlijk wordt er op de kinderdagverblijven en scholen allerschattigst geknutseld om tijdens het ontbijtje op bed voor een trotse smile op het gezicht van papa te zorgen, maar van vrouw/vriendinlief wordt toch meestal ook wel een presentje verwacht. Niet dat man/vriendlief zal zeggen dat hij dit het geval is, maar stiekem hoopt hij daar natuurlijk wel op. En om dan origineel uit de hoek te komen is best lastig.

Dan is hier DE oplossing. Geef je vent een behandeling bij de schoonheidsspecialiste cadeau! “Uhhhhh watt????” horen we je denken. Nee nee, dit zijn geen grappen. Ook voor mannen zijn tegenwoordig zeer mannelijke behandelingen ontwikkeld. Neem nu de Matis Men Relax Treatment bij Erna’s Beauty in Nieuw Vennep. Bij deze behandeling start de schoonheidsspecialiste met een rugmassage. Daarna behandelt zij het gezicht met een exfoliatie en worden onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen verwijderd. Er volgen een gezichts- en schoudermassage en tot slot een verzorging door middel van een serum en masker.

En hoe tof? Wij mogen 1 iemand verblijden met een nieuwe vent! Nou ja, eigenlijk bedoelen we natuurlijk dat 1 iemand haar vriend/manlief mag verblijden met zo’n heerlijke behandeling van 75 minuten twv E82,-……. Oh ennnnn na afloop krijgt de gelukkige winnaar ook nog een Matis Daily Scrub mee naar huis. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

  • LIKE MOMspiration.nl & Erna’s Beauty op Facebook.
  • LIKE het bericht over deze winactie op Facebook en geef in een reactie aan voor welke superheldenpapa jij deze prijs wilt winnen.
  • KIJK op vrijdagmiddag op MOMspiration.nl om te zien of jij jouw vriend/manlief mag verrassen op Vaderdag!

 

Leuk weetje #1: Afgelopen week zijn Amanda en Erna van Erna’s Beauty naar het laboratorium van Matis in Parijs geweest, dus ze zijn weer helemaal up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen op beauty-gebied.

Screen Shot 2016-06-13 at 23.03.06.png

Leuk weetje #2: Binnenkort kun je ook superhandige beauty/make-up tips lezen + zien op Amanda’s Beauty B/Vlog. Aangezien zij zelf moeder is van 2 jonge kids weet ze als geen ander hoe weinig tijd je hebt om goed voor jezelf te zorgen en kan zij fijne tips geven die ervoor zorgen dat je weet hoe je jezelf gemakkelijk en snel helemaal mooi maakt!

Leuk weetje #3: Donderdag 16 juni zal MOMspiration.nl Annette’s vriendlief zijn allereerste schoonheidsbehandeling EVER ondergaan. Ons eigen lieve proefkonijntje heeft er zin in! Op MOMspiration.nl zul je lezen hoe hem dat bevallen is… Spannend!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s