En ze kampeerden nog lang en gelukkig….

Onze oudste dochter Jools (2,5) is helemaal gek op sprookjes. Sinds een bezoek aan de Efteling wil ze alleen nog maar de verhalen horen over ‘De Rode Schoentjes’, ‘Hans en Grietje’ en ‘Ezeltje Strekje’. 

Maar sinds dit weekend hebben wij ons eigen sprookje. Zoals dat een goed sprookje betaamt start het met: “Er was eens…..” In dit geval was er eens een tent. Ook waren er een vader (Thaddeus), moeder (Annette) en hun dochters Jools & Pippa. Voor het eerst gingen zij met hun tent op vakantie. Naar Frankrijk. En die tent, die moest dus opgezet worden. En die kinderen mochten daar vooral even niet aankomen. En die vader en moeder kwamen een arm of 10 tekort. Dus er werden heel wat koekjes en boekjes uitgedeeld om de kinderen zoet te houden. En het lukte: de tent stond prachtig te stralen op het grasveld van Moulin des Jarasses. En de vader en moeder hielden nog steeds van elkaar. En de kinderen ook. En ze kampeerden nog lang…… en gelukkig. 

The End. 

​​​https://youtu.be/A2q6gtdCrrkGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s