Vakantie-Uitput-Tip

Twee kleine kids in 1 slaapcabine van een tent. Dat vráágt om een perfecte voorbereiding en organisatie. Vannacht is de 3e nacht in deze ‘situatie’ en aldoende leert men. Ook de meiden raken steeds wat gewender aan het geluid van ritsende tent’deuren’ en het idee dat we alle vier heul heul heul dichtbij elkaar slapen. Heerlijk kneuterig, maar ook dus zeer geluidsgevoelig! 

Nu hadden we bedacht dat we ze gewoon zó moe maken dat ze er vanaf een uur of 20.30 wel 12 hele uren van bij moeten komen tijdens een diepe diepe slaap. En laat er nu net een superleuke trampoline vlak naast onze tent staan! Tel daar een hele zonnige dag zwemmen, spelen en een eetfeestje met leeftijdsgenootjes bij op en je hebt 2 kids binnen no-time in dromenland. 

Kunnen wij fijn nog een wijntje + goed gesprek + boek doen voor de tent. Zoals dat ware kampeerders betaamt. 
The morning after: 

Ja hoor! Vanochtend werden we alle vier uitgeslapen en wel om 8.45 uur wakker! Nu is het al een graad of 30, dus we gaan lekker afkoelen in een meertje in de buurt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s