Saint Paul Le Marseillais: La Douce France x 10

Jeetje. Hoe is het mogelijk om in een blog uit te leggen of te laten zien hoe zwaar, zwaar, zwaar wij aan het genieten zijn bij Domaine Saint Paul Le Marseillais in Zuid Frankrijk. Een typisch gevalletje van: je moet het meemaken. Wel kunnen we proberen je een tipje van de sluier te geven van wat wij hier zien en beleven. C’est tres magnifique is zwakjes uitgedrukt….

Kijk dit dan:

 We mogen hier nog tot en met zaterdag vertoeven. Zo heerlijk!

Nog 3 volle dagen paardjes en ezels aaien en voeren, mossels en oesters eten, zwemmen, leuke stranden en haventjes bezoeken, kamperen in onze gave tent temidden van wijngaarden en bos, gezelligheid met Marit, haar ouders, Annelies, de honden en katten en het zonnige weer. 

Kijk mama! We maken een kringetje!


Mango’s Beach Bar in Cap d’Agde

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s