Een Prachtig Zware Dag

Het was dat je de hele dag wel ‘wowwwwww’ zou kunnen wowen, maar onze hike/klim vandaag was er eentje in de categorie Heavy Shizzle. Toch hebben we een deel(tje) van de GR10 voltooid en hebben het helemaal tot 2000m gehaald. Lac d’Ilhéou was een fantastisch punt om naar toegeleefd te hebben. Supertrots op ons alle vier: pakezels papa Thaddeus & mama Annette én kanjers Jools & Pippa die eerst 2 uur en 15 minuten (omhoog) en daarna 1,5 uur in de draagzak hebben gezongen, gekletst, geslapen en dieren gezocht. En oh ja, soms ook wel een beetje gehuild… Wanneer er zonnebrand in je ogen zit bijvoorbeeld. Is ook rot!

Kijk en geniet mee! 


Zoek Thaddeus & Pippa!


3 gedachtes over “Een Prachtig Zware Dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s