Wanneer om 3 uur opstaan superduperleuk is!

Er zijn weinig redenen die ik kan bedenken die ertoe bijdragen om met een dikke vette glimlach om 3 uur ’s nachts wakker te moeten worden. Ja, de nachtelijke voedingen met de mini’s waren de eerste periode heerlijk lief en schattig. En ja, gekke gesprekjes met een slaapdronken peuter zijn zo nu en dan hilarisch. Maarrrrr….. Wanneer de wekker gaat omdat je een paar uur later met je lieve vriendin naar Samos vliegt om daar 5 dagen te mogen genieten van mama-me-time zorgt ervoor dat ik op zo’n tijdstip belachelijk enthousiast m’n bedje uitspring.

Zien hoe onze trip tot nu toe is gegaan?!

(Warning: kan zéér jaloersmakend werken…)

Mensen. Dit is zo bizar. We zijn pas een halve dag op pad en genieten zo intens van dit idiote niets doen: niets hoeven en niets moeten. De vraagstukken van de dag zijn: tukkie doen in de zon of schaduw/Paolo Nuttini of Jason Mraz/magazine of boek/strand of zee/bier of wijn.

We hoeven voor niemand te zorgen behalve onszelf. Opletten of er niemand zich bezeerd, kleine guppies geen dingen grijpen die niet voor kinderhanden bestemd zijn of zorgen dat er voldoende gezond eten bij iedereen naar binnen gaat: voor eventjes staan we op standje uit. Dat is me toch een potje vreemd. Daar moeten we nog behoorlijk aan wennen. Gaat vast lukken.

Wat goed meehelpt om compleet te ontspannen: Het is hier te mooi. Wij begrijpen helemaal waarom Eliza linksaf sloeg.

Voor nu: peace out! Ga efkes voor een een Griekse after-lunch-dip siësta in m’n prachtige slaapkamer met uitzicht op zee.

Hè. Wat een rotleven!

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s