Gaat Sammie mee naar Nederland??? 

Is het geen cutie?! Dit is pup Sammie. Pup Sammie van Samos.

Vandaag sprong deze puppy opeens voor onze huurauto en was niet van plan mij verder te laten rijden. Hij bleef maar om mijn benen heen kroelen en wilde de auto in. Het was love at first sight!


Net op dat moment kwam er een lieve Nederlandse met 4 kids aangewandeld (die ook via Eliza was here bij Eleonas Village verblijven) en ook zij waren op slag verliefd op dit knuffelbeertje. 


We zijn met z’n allen op zoek gegaan naar de eigenaar, maar dat was een mission impossible. Volgens de locals was het een zwervertje en moesten we hem maar gewoon op straat droppen of naar een shelter brengen waar ze puppies afmaken. Maar dat kregen we niet over ons hart! Sammie zat al in ons hart! 

Nu zijn we druk bezig contact op te nemen met Animal Care Samos om ervoor te zorgen dat Sammie met ons mee naar Nederland gaat. Zij zijn sterren in het vervoeren van honden naar Nederland, dus we hopen zo dat ze op onze mail en andere berichten via Social Media reageren. 

Vannacht mag hij bij mama Petra & kids slapen in hun huis. Cute!!! 

Gaat ons plannetje lukken?!?! Wordt Sammie het nieuwste gezinslid van Elles?!?!

5 gedachtes over “Gaat Sammie mee naar Nederland??? 

  1. Anoushka zegt:

    Ik zie een verontrustend bericht op facebook over samos animal care.
    ” ik hoor net uit Samos dat Animalcare Samos totaal leeg is. Ingrid, Tom en Farida zijn weg. Alle honden zijn weg. Het pand is totaal leeg en verlaten. Wie heeft hier wat van gehoord? dit zou een ramp voor de zwerfhonden zijn”.
    Als het niet lukt kun je misschien contact opnemen met Atlas animal care op Lesbos. Wie weet hebben zij contacten op Samos.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s