BirthYAY GiveaWAY DAY

Hierperdepiep…. 33 maal HOERAAAAAA!!!! Vandaag ben ik, MOMspiration’s Annette, jarig. En wie jarig is trakteert. As one does.

Namens vier geweldige partners van MOMspiration mogen we 1 superLEKKERE, 1 superENERGIEKE, 1 superMOOIE en 1 superHANDIGE prijs weggeven.

WIN 1 – Yoghurt Barn 

Een superLEKKERE Barn Breakfast voor jou en je gezin bij een Yoghurt Barn naar keuze. Yoghurt Barn heeft vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag en Den Bosch.

hightea1024

PS: Bij Yoghurt Barn kunnen de kids voor, na of tijdens het eten zelf fijn spelen in de kids hoek. Kun jij zelf ook lekker genieten van al dat lekkers en zelfs een praatje maken met je gezelschap! They know what a mom needs……….

WIN 2 – LIVoutdoor

Van LIVoutdoor mogen we een prachtige rugzak voor kinderen twv €60,- weggeven. De Mammut Trion 18L is ontworpen voor de kleine avonturier: deze rugzak biedt optimale bewegingsvrijheid tijdens het wandelen, fietsen, klimmen en de heupband zorgt voor de stabiliteit. De Trion is uitgerust met reflectoren en een noodfluitje.

Superhandig dus voor school, sport, een dagje uit en vakantie.

 

Welke kleur vind jij het mooiste voor jouw kiddo?

Let op: Deze prijs mag je zelf ophalen bij LIVoutdoor in Zaandam. En dat is een mooi feestje, want je kunt je dan ook gelijk vergapen aan de grootste collectie opgestelde tenten van Nederland. Echt een aanrader om sowieso eens een kijkje te gaan nemen én daarna onder het genot van hapjes en drankjes uit te rusten in het LIVcafé. Onze kids wilden nooit meer naar huis…!

Win 3 – Mom in Balance 

Namens Mom in Balance mogen wij een hele maand onbeperkt sporten bij een locatie naar keuze weggeven! Ben je (hoog)zwanger, net bevallen of zijn je kids al wat ouder? Dan is Mom in Balance er voor jou. Samen actief bezig zijn in de frisse buitenlucht met andere moeders met als opbrengst een fit en energiek lijf en hoofd. LOVE it!

13770263_10154262497220729_3764519598053114683_n

Kijk op www.mominbalance.com waar de workouts bij jou in de buurt plaatsvinden!

Win 4 – voordehap.nl 

Hoe tof zijn deze ‘Drink-In-The-Box’ en ‘Snack-In-The-Box’?? Eindelijk kun je op een fijne manier afrekenen met alle pakjes drinken die bij onze kids zo geliefd zijn. Nu kun je zelf kiezen waar je de ‘Drink-In-The-Box’ mee vult. Bijvoorbeeld met fruit en water. Lekker en gezond! Daarnaast mogen we -in combinatie met de ‘Drink-In-The-Box’- ook 1 ‘Snack-In-The-Box’ weggeven. Dit is een uniek snackdoosje met twee aparte compartimenten, handig voor twee verschillende snacks.

Thanxxxxx voordehap.nl!!!!

 

Welke kleur of kleurencombinatie vind jij het leukst en zie jij al lekker gevuld voor je??

Kijk gauw op www.voordehap.nl om te zien wat voor andere gave en handige benodigdheden deze webshop heeft op het gebied van eten en drinken voor kids.

 

Oké, we hebben jullie nu wel heel erg lekker gemaakt met al dat leuks. Wat moet je doen om te winnen???

 1. Kies jouw favoriete prijs en eventueel kleur uit.

 2. Laat op het bericht over de winactie op MOMspiration’s Facebook pagina weten waar jouw oog op gevallen is.

 3. Doe dit op 17 augustus voor 00.00 uur.

 4. Donderdagochtend 18 augustus worden de 4 winnaars bekend gemaakt!

 

9 gedachtes over “BirthYAY GiveaWAY DAY

 1. M den Hertog zegt:

  Mijn oog is gevallen op de roze drink in the box!! Super duper handig voor onze dochter Neomi. Die pas heeft leren drinken uit een pakje. The drink in the box staat al een tijdje op ons lijstje. Niks leuker dan hem misschien wel winnen.

  Liked by 1 persoon

 2. Liedeke zegt:

  Gefeliciteerd! Aangezien ik vandaag ook jarig ben (32…!) en ik in m’n uppie in Cambodja zit, lijkt het me leuk om met iemand te ontbijten bij de Yoghurt Barn als ik weer thuiskom!
  Fijne dag! 🎉

  Liked by 1 persoon

 3. Carin de Meel zegt:

  Hiep hiep hoera Annette!!! ‘Twee violen 🎻🎻en een trommel en een fluit en Annette is jarig en de 🇾🇪Hangen uit’ Mijn oog is gevallen op de yoghurt barn; ‘we love yoghurt’ ik en mijn dochtertjes van 2,5 en 4 smullen graag in de ochtend van een lekker ontbijt en ik ben hier nog niet geweest. Heerlijke BDAY gewenst!! Groetjes Carin

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s