Wat ervaren kleine kinderen wanneer ze eten?

Al vanaf het allereerste begin zijn wij enorme fan van Ella’s Kitchen. We bestelden zelfs maaltijden via de Engelse website om er zeker van te zijn dat er gezonde kant-en-klare hapjes in huis waren voor onze kleine gup. GELUKKIG breidt het assortiment lekkere en gezonde no-nonsense hapjes, sapjes en snacks zich in een fijn tempo uit hier in Nederland en kun je o.a. bij Albert Heijn, Jumbo en Etos volop deze mooie producten scoren.

Om je te laten zien en ervaren wat onze kleintjes ervaren wanneer ze eten, heeft Ella’s Kitchen dit geweldige korte filmpje gemaakt. Kijk en geniet mee!

 

holland-hero-image

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s