Wat fanatiek sporten met een schoon huis te maken heeft

De afgelopen week stond helemaal in het teken van het experiment ‘Work It Out Every Damn Day’. Geïnspireerd door mijn eigen vriendlief Thaddeus en zijn maatje Kevin (80 Experiments Around The World) die regelmatig allerlei aannames testen leek het mij interessant om te checken wat voor invloed een dagelijkse workout zou hebben om m’n gemoedstoestand.

Zoals je een paar dagen geleden al hebt kunnen lezen in het blog ‘Gekke Henkie’ ging het allemaal niet vanzelf en moesten er aardig wat schoppen onder de kont gegeven worden om aan 1 workout per dag te komen. Die bank zag er steeds zoooooo aantrekkelijk uit! Maar wanneer ik dan iedere keer toch de stoute sportschoenen aangetrokken had (= belangrijkste drempel), dan ging de rest vanzelf. De workouts waren iedere dag compleet verschillend, maar altijd zorgde ik ervoor om met een kapot maar voldaan gevoel af te sluiten. Wat een heerlijk trots gevoel geeft dat!!!

Maar wat fanatiek sporten nou met een schoon huis te maken heeft??

Heel, heel veel! Sporten kost energie, maar levert nog veel meer op. Al na 2 dagen merkte ik al een enorm verschil in m’n hoofd en lijf. Na een dag werken de was doen? Hoppakee. Vaatwasser uitruimen? Geen probleem. Lessen voorbereiden? Zin in! Vroeg opstaan? Heerlijk, weer een nieuwe dag! 

1821700de2fa0d561d4fb0469ebce2b4

En nu?? Het experiment is ‘officieel voorbij.

Ik zit eraan te denken om gewoon lekker door te gaan met ‘Work It Out Every Damn Day’. De ene keer een korte intensieve workout (bijvoorbeeld deze van Mom in Balance):

14222161_10154388042360729_7780675778461478673_n

Of in de tuin terwijl opa en oma samen met de kids aanmoedigen vanaf het balkon:

FullSizeRender 3.jpg

de andere keer een vol uur (bijvoorbeeld tijdens een Mom in Shape les van Mom in Balance):

14184573_10154397620740729_5731096771835339562_n

CrossFit Training:

IMG_1108.JPG

Offffff samen met de kids in de duinen (Peppa Pig Style!):

IMG_1195.PNG

Ook deze hondjes wilden graag meedoen!

jump

Zoveel lol! 2,5 km rennen, Muddy Puddle Workout, 2,5 km rennen en daarna….. BALLENBAKKUHHH bij Langs Berg en Dal!!! 

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

FullSizeRender 3.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s