Liefde voor Lievelingetjes in Lisse

Kinderwarenhuis Lievelingetjes in 4 T’s: Theetjes, Taartjes, Tosti’s & Toys. Dat klinkt bij deze mama en haar kiddies als heerlijke muziek in de oren…

Er zijn maar weinig plekken in de Duin- en Bollenstreken waar je overdag naar toe kunt gaan waar het leuk is voor (heel) klein en groot. Lievelingetjes op de Koninginneweg 4 in Lisse is er daar één van. Mama een goede kop koffie en een speculaas-cheesecake en Pippa samen met andere kindjes -én natuurlijk met de deur van het hekje- ‘peluh’.

Waar we eerder al fan waren van Wijs West in Amsterdam (eenzelfde soort concept), hoeven we nu niet meer ver te reizen. Zelf wonen we in Nieuw Vennep, dus in Lisse zijn we in een minuut of 10. Lievelingetjes is omgeven door heel veel andere leuke winkels (winkelcentrum en -straat), dus je kunt jezelf voor of na een bezoek aan Lievelingetjes ook prima vermaken.

Het enige wat voor de nog wat jongere kinderen lastig is, is om te begrijpen dat binnen het hek het vrije speelgedeelte is en buiten het hek een winkel. En alles in de winkel ziet er ook zo uitnodigend uit om mee te spelen! Gelukkig is het een kwestie van even trainen en dan is het (in ieder geval bij onze kids!) duidelijk.

Regelmatig organiseert Lievelingetjes creatieve activiteiten voor kinderen. Volg ze op Facebook om op de hoogte gehouden te worden gehouden!

screen-shot-2016-10-13-at-15-25-00

Wij gaan gauw weer eens terug voor nog meer theetjes, taartjes, tosti’s en toys!

img_2119

fullsizerender-3

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

6 gedachtes over “Liefde voor Lievelingetjes in Lisse

  1. Afke zegt:

    Wat leuk! We zaten vandaag bij lievelingetjes naast elkaar gezellig met de kindjes en onze koffie en te lekkere gebakjes. Wat leuk om te lezen dat je een blog heb. Daarom had je je laptop aan staan ! Ik ga voortaan je blog volgen ! Groetjes afke en nolan

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s