Sightseeing op volle snelheid

Oh wat is het toch fantastisch om de dag te beginnen met een lekkere workout. Dan voel je je de rest van de dag heerlijk fris. Zelfs na een kort nachtje…


Nóg lekkerder is om die workout te doen in een omgeving die je nog niet goed kent en al rennend toffe plekken te ontdekken.

Dat deed ik vanochtend in Dublin!

Voorafgaand aan de run had mijn beste vriendinnetje én local Marjolein -aka (tante) Margie- verteld dat het strand ergens ‘daar’ moest zijn, dus dat ben ik met m’n goede gevoel voor richting (ehhhhh) gaan zoeken. Voor de zekerheid had ik ook de time to momo Dublin reisgids-app + plattegrond bij me om er zeker van te zijn niet te verdwalen én onderweg interessante wist-je-datjes te leren over de omgeving. Fijne sportkleren aan en gáán!!!

Het grappige van rennen in een omgeving die je nog niet kent, is dat de kilometers en tijd voorbij vliegen. Voor ik het wist stond ik op het ‘oogverblindende’ strand van Sandymount:

Niet de snelste 12 km (precies 1 uur) , maar wel de leukste!!!

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s