Het was een nacht waarvan ik dacht dat ik ‘m nooit beleven zou…

Sorry Guus. Ik gebruik jouw legendarische tekst even met een ietwat andere gedachte erachter. Nog steeds wel romantisch hoor, dat zeker. Maar op een heel, heel andere manier die jij -als papa- vast ook wel zal herkennen.

En wel zo:

http-www-pixteller-com-pdata-t-l-563124

Wat mij altijd door wakkere nachten heen sleept is om mezelf te dwingen het mooie ervan in te zien. Dit soort gedichten poppen dan in m’n hoofd op als paddestoelen uit de grond.

Hope you like it….!

Liefs!

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

2 gedachtes over “Het was een nacht waarvan ik dacht dat ik ‘m nooit beleven zou…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s