Hiep Hiep Hoeraaaa!

Oh yeahhhhhh! Superblij en trots, want ik (MOMspiration’s Annette) ben door naar de finale van het VTech Blogkampioenschap!

Dit blog hielp mij deze felbegeerde finaleplek te bemachtigen:

Hoe speel je goed met (of zonder) speelgoed? 

De stemmers en de VTech-Juryleden waren zeer verheugd met de educatieve inhoud die op speelse wijze werd gemixt met het delen van ervaringen met VTech’s Vrolijke Typetjes Test (een leuke test waarbij je kunt ontdekken welk typetje jouw kind is en welk soort speelgoed daar bij past).  Tja, dat krijg je met een ‘mamajuf’ haha!

Leuk leuk!

Wat de volgende opdracht zal zijn is nog niet bekend, maar Annette hoopt erop om tijdens de finale weer net zo door jullie gesteund te zullen worden…. Thanxxxxx voor alle stemmen tot nu toe in ieder geval en we houden je op de hoogte!
Liefs 😘

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_2497

Een gedachte over “Hiep Hiep Hoeraaaa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s