Lief kassameisje van de Albert Heijn: DANK JE DANK JE WEL!

In m’n smoezelige joggingpak waar ik al de hele dag mee in bed lig, ziel onder de arm, Mr. Griep hamerend op m’n kop, opgepoetste tanden, ongekamde haren en dikke zwarte kringen onder waterige brandende ogen hobbelde ik vanmiddag de Albert Heijn door. Missie: zo snel en ongezien mogelijk een zo gezond mogelijke kant-en-klare avondhap scoren.

Check, check, dubbel check.

Met de pompoen-geitenkaas couscous in de ene hand en een reep Tony’s Chocolonely in de andere (karamel zeezout, what else?) kwam ik onderweg naar de kassa de La Tulipe wijn van Ilja Gort tegen die daar blij in de bonus stond te staan. Nu staat wijn voor vanavond nog efkes niet op het beat-the-griepprogram, maar van het weekend zal het vast van pas komen.

Dus daar stond ik dan. In de rij bij de kassa. Een tikkeltje afwezig en verkerend in m’n eigen bonkende wazige bubbel. Nog nét heb ik een soort van door dat mijn spulletjes worden gescand en ik dus aan de beurt ben. Met moeite pers ik er een goedmiddagje uit.

En dan vraagt ze iets. Eerst versta ik haar maar half en vraag:

“Sorry, wat zei je?”

En ze herhaalt beleefd: “Mag ik je ID zien?”

En opeens, OPEENS  verdwijnen alle donkere kringen, snotterige neusgaten, baksten en hamers als sneeuw voor de zon en voel ik mij kiplekker. Een lekker jong, gezond en strálend kippetje.

Trots laat ik m’n ID zien. Heb nog net het voddige roze rijbewijs niet meer, want dat was eigenlijk nog leuker geweest.

Samen met Ilja en Tony verlaat ik met een rechte rug, een dikke vette smile mijn geliefde Appie en loop de stromende regen in alsof het een rode loper is.

Lief lief kassameisje: Baia Dankie to the moon and back voor deze heerlijke energie boost!!!!

img_4685

PS: Over rode lopers gesproken… Nog maar 7 nachtjes slapen en dan is de VIVA400 Award Show! Niet normaal veel zin in en superdupertrots om daar als genomineerde naar toe te mogen gaan!

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_2497

 

 

Een gedachte over “Lief kassameisje van de Albert Heijn: DANK JE DANK JE WEL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s