Hè gelukkig, hij is er weer! 

En? Hebben jullie ook zo’n leuke intocht van de Sint en zijn Pieten gehad?? Of heb je het nog tegoed en komt hij morgen aangevaren/gereden/gevlogen? 

Wij hebben vanochtend met de boot van opa & oma Berkhout de Pakjesboot onthaald op het Markermeer en begeleid naar de Haven van Hoorn. Te leuk! 

(Oh en kooouuuddd + zelfs nat dankzij wat bijdehante golven, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken..!) Thuis aangekomen zijn we heerlijk in ’t Sint sfeertje gebleven en hebber er flink op los geknutseld. Jools vroeg zich namelijk af waar de Pieten en de Sint wonen wanneer ze in Nederland zijn. Ze bedacht toen dat wij zelf wel een Pietenhuis konden maken voor ze. Cute! 


Fijne Sinterklaastijd lieve allemaal! 

X Annette
Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s