‘Even’ boodschappen doen met kids bestaat niet

Nadat we als een stel maffies ons al slingerend, ballen knallend, koppierrollend en hartverzakkend achteruitglijdend hadden uitgeleefd bij Monkey Town in Warmond, móést ik om 18.30 uur echt éventjes vlug vlot een supermarkt in om melk en yoghurt te halen.


Merkvaste moi kennende werd dat de eerste de beste Appie die we vanuit Warmond naar Nieuw Vennep tegenkwamen. Natúúrlijk wilden de meiden allebei een karretje (pas op uw kuiten mensen), moest Jools opeens meganodig plassen en werd er een mini-bios gespot waar de film Tangled te zien was. Te doen, te doen. Dagelijkse kost. Niet anders dan anders.

Maarrrr…. Er werden nog een dikke BONUS 20 minuten aan deze shop-experience vastgeplakt, want aan het voeteinde van de kassa’s stond dit miniatuur bergdorpje in kerstfeest.

 


Mét een rondjes rijdende trein…. TE leuk! En daardoor werd bedtijd TE laat. Tja, wat weegt zwaarder?

TE leuk dit keer!

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer
Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_5779

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s