Hé jij! Ik ben trots op jou!

Terugkijkend naar 2016: Vertel, vertel! Waar ben jij trots op? 

Hier is mijn top 3:

🌟 Trots op jou: Ja jij, die dit nu leest! Je doet het supergoed! Kijk eens even wat jou allemaal gelukt is en je iedere dag voor elkaar gekregen hebt. Tik ‘m aan kanjer! 


🌟 Trots op de positieve vibe in ons gezinnetje: we blijven werken aan het versterken van elkaars mooie karaktereigenschappen en vieren de liefde iedere dag. En soms wat onweer mag ook. Dan waardeer je het zonnetje daarna alleen maar meer.


🌟 Trots op MOMspiration.nl: Mijn 3e ‘kindje’ is uitgebloeid tot zoiets moois en heeft zoveel mama’s mogen inspireren. Wat een eer om dat te mogen doen samen met Teamie Tessa. Ennnn lieve stoere gastblogger Marjolijn!

 Die #viva400 nominatie voor één van de meest inspirerende vrouwen van NL was een TOPkers op de overheerlijke taart. 


En wat 2017 gaat brengen?!?! Dat lees je binnenkort op MOMspiration.nl 😉 Iets met snode en avontuurlijke plannen…..! 

Liefs, 

Annette

🔸🔹🔺🔸🔹🔺🔸🔹🔺🔸🔹🔺🔸🔹🔺

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s