Een lief en wijs gesprekje tussen moeder en dochter… 

Na 3 (jaaa 3!) weken kerstvakantie is op deze dinsdag mijn eerste vierdaagse werkweek van het jaar van start gegaan. Heel dubbel: die quality time met m’n aapjes en dje luie ochtenden + leuke uitjes waren puur genieten. Maarrrrr… ik heb de allerleukste baan waar ik ook met heel veel plezier naar toe ga. Zin om te horen welke avonturen mijn studenten hebben beleefd in alle uithoeken van de wereld. 

Ik dacht dar het voor Jools misschien wel wat verwarrend kon zijn dat ik er dan niet meer 24/7 ben, maar dat bleek wel mee te vallen: 

“Mama, waarom moet je nou weer werken?” 

“Jaaaaa, dat is een goede vraag, lieve Jools. Waarom denk je?” 

“Ik denk dat je moet werken, omdat anders de kindjes op school jou missen en ze dan geen Nederlands leren. En dan zorg ik wel voor Pippa.” 

💛*smelt* 💛

Fijne dag allemaal! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s