Hé hallo! Wanneer gaat er nou nog iemand janken??

Ja, ik weet het. Het is een idiote gedachte. Maar ik dacht het vanochtend écht: “Wanneer gaat er nou nog iemand janken?” Het opstaan, aankleden, tanden poetsen, ontbijten, jassen aan, schoenen aan en de auto in ging gewoon TE goed. Twee poeslieve, gezellig en vrolijke huppeltjes die alles precíés zo deden zoals hun mama dat graag ziet. Er werd tussendoor grap na grap uitgehaald, rustig gespeeld, geknuffeld, gekust en dat alles zonder ook maar 1 huil, krijs, pijntje of wat dan ook.

Wat.Overkomt.Mij.Nou?????

Het was een soort van surrealistisch. Kon het gewoon niet geloven dat alles zooooo smooth verliep. En terwijl ik zwaar aan het genieten was van dit alles, zat ik ook stiekem te wachten op het moment dat er nou eindelijk eens iets fout ging. Want zo’n ochtend hebben we sinds we kids hebben nog NOOIT meegemaakt. Het leek wel alsof ik in de maling werd genomen…!

img_2734

Heb een hele stapel was kunnen wegwerken en de meiden hebben zichzelf helemaal aangekleed… Ja echt!!!

img_2735

Binnen 10 minuten waren de bekers geitenmelk leeg, had Pippa haar broodje pindakaas op en vroeg Jools om nog een bakje Griekse yoghurt met havervlokken. Ondertussen dronk ik -genietend van deze vrede- een kopje thee. Watskeburt??

Op het kinderdagverblijf aangekomen bleek dat ze al hun tranen hadden bewaard voor het laatst. Bij het afscheid wilden mijn twee allerliefste meisjes mij niet loslaten en krijsten het uit. Och, wat zijn dat soort momenten toch lastig. Want ik moest echt gaan en kon ze niet langer knuffelen. Wat ook wel beter is, want de juffies zeggen dat dit verdriet na een minuut of wat al voorbij is en ze de rest van de dag het super naar de zin hebben.

Met die gedachte in m’n achterhoofd kijk ik terug op een bijzondere ochtend. Zo maak je ze niet zo veel mee, dus kan er maar beter nog even goed van nagenieten!

liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

img_5456

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s