Schaatspret 2.0

Al zo vaak zagen we de afgelopen tijd van die schattige schaatsjes voor kleine kids in de winkels pronken. En iedere keer dachten we dat het er deze winter toch niet van zou komen en liepen we ze weer voorbij.

Het ijs dat we al een aantal dagen op de sloot voor ons huis zagen leek ons nog niet sterk genoeg. Wel was het erg leuk om vogels en katten erop bezig te zien en vanochtend tijdens ons hardlooptochtje (1 hele kilometer en Pippa mét rolkoffer die mee móést…!) genoten we van het prachtige ijzige winterwonderland om ons heen. En we dachten aan papa. Die op datzelfde moment een duik in de zee aan het nemen was samen met zijn Zondagochtend Workout Buddies…. Gekkerds!

We warmden lekker op met een kopje thee, maakten muziek en bleven genieten van het prachtige uitzicht op het bevroren water.

Maarrrrr… Toen de meiden opeens schaatsers voorbij zagen flitsen, wilden ze weer naar buiten: het ijs op!


Hup, hup: laarzen en jas aan en gáán!


Zo jammer dat we nu geen schaatsjes voor ze hebben….

Gelukkig was dit een goed alternatief:


We konden er geen genoeg van krijgen! Wat een heerlijk weer ook…


Gouden momenten om in te lijsten!
Liefs,

Annette

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s