Welke moeder doet dat nou?

“BELACHELIJK: moeders die niet hoefden te werken -wegens vakantie of wat dan ook-, maar wel hun kind naar het kinderdagverblijf brengen.”

Vond ik toen ik een jaar of 20 was en als bijbaantje bij een kinderdagverblijf werkte. 

En nu, 13 jaar later en 2 kinderen rijker, begrijp ik het maar al te goed en doe ik het zelf. Die tijd voor en met jezelf heb je zo nu en dan écht nodig! 

Met een dubbel gevoel, dat wel. Vooral tijdens het wegbrengen. Heb ook zelfs het gevoel dat ik me hiervoor behoor te verontschuldigen… 

Straks, wanneer ik helemaal letterlijk en figuurlijk wordt ondergedompeld in een zee van rust, zal het wel goedkomen met het schuldgevoel. Wetende dat de meiden in de beste handen zijn bij hun juffies van de Boshoeve en dat deze mama-me time in de Sauna van Egmond in Haarlem mij zo ontzettend goed zal doen. En dus de meiden daarna ook: 

Happy Mommy = Happy Kids! 


Nieuwsgierig hoe het er vanochtend aan toe ging? Bekijk de vlog!

Wie heeft er nog meer binnenkort zo’n fijne dag me-time in de planning staan? Doen hoor!! 

Fijne dag lieve allemaal! 

Knuf,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel:

Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s