Bofkontjes!!!

Och och och. Jools en Pippa lijken wel iedere maand jarig…! Doordat ik het Blogkampioenschap van VTech gewonnen heb krijgen we heeeeel vaak het allertofste en allernieuwste speelgoed om uit te proberen. En deze maand was het helemaal feest: We kregen een Verrassingsbox helemaal vol met cadeautjes!


Omdat we nu in de auto zitten op weg naar Duitsland om hier een week vakantie te vieren houden jullie een uitgebreide review van de inhoud tegoed. Maar hier is wel alvast een gezellig filmpje van het uitpakken en de eerste speelmomenten met de nieuwste aanwinsten:

Wil je dit ook winnen voor jouw kid(s)? Ga dan gauw naar de Facebook pagina van VTech om te zien hoe/wat/waar/wanneer.

Fijne Pasen lieve allemaal!

Knuf,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s