Elke dag = The Best Day Ever!

Heppiedepeppie vrijdag lieve allemaal! Dat het maar de beste EVER mag worden. Want wanneer je hier iedere dag voor de frisse, vrolijke, positieve en volle 100% voor gaat dan lukt dat jou ook. Met minder nemen we geen genoegen. Hier op het program: poetsen, schoonmaken, opruimen, boodschappen, wasjes draaien, opvouwen, adreswijzigingen doorgeven en financiële huppeldepups. Ik doe gewoon dus nét of dit m’n Favorite Things in Life zitten te zijn, want vandaag is dag 19 van 21 Dagen Zonder Klagen. Dat gaat geen stofje, gekreukt shirt of cijfertje verpesten, dus: SMILE!

Heb ook eigenlijk echt niks te klagen, want als toetje na deze heerlijkste klusjes ga ik zo de nieuwste Men’s Health scoren met de leuke Ramses Jedeloo op de cover en zetten we hem tijdens de meidenlunch met vriendinnetjes Lisa & Zoë bij ons aan tafel = YUMMY!

(die lunch bedoel ik hè)

EN megaveelzin in het Fitgirls #fearless event! Jehtzt geht’s losssss. Het dak van HealthCity eraf. Whiehooooeee!

Jij nog leuke plannen voor vandaag en het weekend?! Enjoyyyy!

Liefs,

Annette

___•_____•_____•_____•_____•_____•_____•___

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s