Een échte dag uit het échte leven van Annette & haar gezin

“Wat vliegt de tijd toch!” “Oh, die kinderen worden zó snel groot!”
Dagen komen en gaan. Ongemerkt zijn er zo weer een paar maanden en zelfs jaren verstreken. En ondanks dat je misschien wel als een malle geniet van alle kleine momentjes (YES PLEASE!), vergeet je helaas zóveel. Wat nu zo ‘normaal’ lijkt, blijkt later -wanneer de kids en jij ouder zijn- van grootse waarde. Al die lieve, kleine, schattige, huilerige, gekke, stoute alledaagse bezigheden had je toch eigenlijk in een doosje willen stoppen en voor altijd willen bewaren?? 

Nou, dat kan dus!

Kijk maar!

Maarrrrruhhh… Hoe en door wie is dat gemaakt dan??

Nog nooit had ik erover nagedacht om een hele dag uit ons leven vast te laten leggen, voornamelijk omdat ik niet eens wist dat iets als dit überhaupt bestond. Tot ik na een CrossFit workout stond uit te puffen en te kletsen met een stoere chick die het driemaal voor elkaar kreeg om mij te laten ‘WOW-en’. Ten eerste omdat ik niet kon geloven dat zij 4(!) kids had en er superstrak en -jong uitziet = WOW 1. Ten tweede omdat haar 4 kinderen viertalig zijn (Nederlands, Portugees, Deens en Engels) = WOW 2. Daarna toen ze mij vertelde over haar werk als Documentaire Fotografe. Haar doel is om mensen te laten zien dat de kleinste en normaalste gebeurtenissen eigenlijk goud zijn = WOW 3.

Rubianca (want zo heet ze) heeft het enorme talent om deze momenten te vangen op beeld. Afwisselend tussen ‘being like a fly on the wall‘ en een gezellig + lief + fijn onderdeel van het gezelschap, legt ze jouw hele dag (of een deel van) vast met haar camera. Doordat haar aanwezigheid zo natuurlijk aanvoelt en ze zo opgaat in het gezin, vonden wij het een topdag en konden we bijna niet geloven hoe geweldig de foto’s zijn geworden. Niets was geposeerd of gestyled: het resultaat laat precies zien hoe en wie wij zijn. Een échte dag uit ons échte leven. 

Thaddeus en ik hebben de film en de rest van de foto’s al een keer of 10 bekeken en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Tot tranen toe geroerd om te zien hoe onze liefde voor elkaar en het leven van het scherm spat. We wisten niet dat zoiets mogelijk was!

 

Lieve Rubianca, MEER DAN bedankt voor dit allermooiste cadeau ooit!

x Annette

PS: Wil je dit ook? Check dan Rubiana’s website voor meer informatie. 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Screen Shot 2017-04-21 at 15.10.55

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s