CYPRUS, HERE I COME!

Ahhh… dat was toch wel even een lastig afscheid van m’n drie moppies. Dikke tranen omdat ze ook mee wilden. Van Pippa mocht ik niet hOOg in de lucht vliegen en ze zei dat ik ook niet nu alleen naar Afrika mocht. Jools bleef stil met haar betraande oogjes en wilde heel veel kusjes én een cadeautje uit Cyprus wanneer ik terugkom. MAARRR gelukkig gaan ze het supergezellig hebben met papa Thaddeus, neefje Moos, de tantes en ooms en opa’s en oma’s. Met dat gevoel sta ik hier nu ook op Schiphol: het komt goed! 

Echt een bizar gevoel om zóveel tijd voor mezelf te hebben de komende dagen. Om zelf te bepalen wat ik wanneer ga doen. Even wennen hoor! Laten we maar beginnen met de Lovely Planet & Women’s Health te lezen + naar Eliza was here’s Cyprus Bloggershuis Playlist op Spotify te luisteren. Stap 1 in het relaxxx proces 🙏

Via MOMspiration.nl, Instagram en Facebook worden jullie op de hoogte gehouden van alle Cypriotische avonturen.

Can I Get a WHOOP WHOOP?! 🎵🎶

Liefs,

Annette

•••✈️•••••☀️••••• 🇨🇾•••••👙•••••🍽•••

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s