Wanneer Moederdag pijn doet….

Lieve jij,

Vandaag is het Moederdag. Dat is moeilijk te missen aangezien alle Social Media kanalen je bombarderen met blije berichtjes van en over moeders. Natuurlijk gun je deze lieve mensen dit geluk van harte en misschien vier je het zelf ook gezellig mee op wat voor manier dan ook, maar voor jou staat Moederdag ook gelijk aan pijn.

Pijn omdat je jouw eigen mama niet meer bij je mag hebben. 

Pijn omdat jij ook zo graag mama zou willen zijn.

Pijn omdat je mama bent van een kindje dat niet meer bij jou is. 

Aan jou wordt ook gedacht. Dat de meeste mensen om je heen zo uitgelaten deze dag doorbrengen wil niet zeggen dat er niet aan jou gedacht wordt. We kennen jouw verdriet en jouw pijn niet, maar we leven wel met je mee.

Enorm veel liefde, kracht, knuffels en geluk spatten vanaf dit scherm naar jou toe.

Voel je het?

Opdat het de pijn toch een ietsjepietsje zal verachten.

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

IMG_4240

Een gedachte over “Wanneer Moederdag pijn doet….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s