Een toekomst zonder borstkanker? Daar dragen wij met alle liefde aan bij!

Regelmatig doen de leden van ons gezinnetje modellenwerk. Jools en Pippa worden van ons viertjes het meest geboekt, maar ook wij als ouders zitten wel eens in de professionele make-up. Zo hebben we opdrachten gedaan voor o.a Nutricia/Nutrilon, Coca Cola, Woolweek, Bugaboo, Cyrillus (Frans kledingmerk) en JBC (Belgisch kledingmerk). De meest bijzondere campagne die we hebben geschoten was toch wel een paar weken geleden samen met topfotografe Annabel Oosteweeghel voor de borstkankercampagne DEF van Roche. Heel mooi om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen!

Oh, en wat zijn de foto’s prachtig geworden. Die indringende blikken zijn zo sterk!

Liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s