Een avondje uit ZONDER telefoon. Kun jij dat?

Vlinders in m’n buik. Stuiterdestuiter. Mooie jurk aan. Hakjes eronder. Make-up op. Spinnenweb uitkammen tot schappelijke coupe. Dat kan maar 1 ding betekenen: vanavond is het DATE-NIGHT! 

Waarschijnlijk zal het een van de laatste keren zijn (zo niet de laatste) dat we er echt met z’n tweetjes op uit komen het komende jaar. Wanneer onze wereldreis van start gaat op 28 juni zullen we 14 maanden met z’n viertjes zijn zónder alle oppasmogelijkheden die we hier in Nederland hebben. Geen opa’s, oma’s, tantes, ooms, kinderdagverblijf of school. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, want misschien vinden we wel een heel leuk schooltje ergens en/of sluiten we nieuwe vriendschappen met mensen die we vertrouwen. Maar het grootste gedeelte van het jaar kunnen we niet op een ander een beroep doen. Wat helemaal prima is, want we hebben juist heel bewust gekozen om de meisjes 24/7 bij ons te hebben. We willen niets missen van deze heerlijke tijd dat ze nog zo klein zijn en dat zo’n ‘uitstapje’ als dit kan.

Terug naar DATE NIGHT….

I want to make the most of it: Volle aandacht voor elkaar en het heerlijke eten en drinken bij El Pincho in Haarlem. Mocht je ons in een noodtoestand willen bereiken (pap, mam: FYI), dan weet je waar we zijn. Want. De telefoons blijven thuis. Ik wil mij niet af laten leiden door dat ding waar ik al jaren een vreemde ‘haat-liefde’ verhouding mee heb. Herkenbaar?


Serieus, ik denk dat onze date night nog toffer gaat worden zonder die krengen. Echt met z’n tweetjes op stap. Of dat echt zo was laat ik je morgen weten. Want tot die tijd is het…..

PEACE OUT Y’ALL! Ik heb namelijk -gewapend met een borstel- nog een spinnenweb te verslaan….

IMG_9738

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

12439374_1164971300200070_34492087053747417_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s