En dan ben je ‘opeens’ KLM Blogger!

Een BLAUWE WOW! Zoooo gaaf om ons gezinnetje aka The Flying Dutch Family te zien shinen op blog.klm.com!  Niet normaal trots ben ik om officieel deel uit te maken van het Blauwe Bloggers Legioen. En dat als allereerste niet-KLM’er… Hoe meer dan tof is dat!?!

Screen Shot 2017-06-26 at 13.17.25

M’n eerste blog is een voorproefje op onze reis. KLM fans leren ons kennen en ik vertel wat er vooraf ging aan het nemen van de beslissing om 14 maanden met onze peuters de wereld over te reizen. Zo benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat je dat weten?!

Tijdens de reis (nog 2 nachtjes slapen….) nemen we je graag mee op avontuur. Op allerlei kanalen is er een plekje vrij in de koffer: MOMspiration.nl, blog.klm.com (in NL en Engels), Instagram (@theflyingdutchfamily) en Facebook.

liefs,

Annette

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam en KLM Blogger ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje vertrekken op 28 juni 2017  naar Zuid Afrika waar hun wereldreis van 14 maanden gaat beginnen. Ze gaat daar o.a. vrijwilligerswerk doen voor Kinderfonds MAMAS en KLM’s Wings of Support en natuurlijk heerlijk veel van dit bizar mooie land te zien en beleven. Hoe de rest van de reis eruit gaan zien en welke landen ze zullen bezoeken?! Dat ligt nog lekker open!

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

FullSizeRender 43

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s