South Africa, here we come! 

EINDELIJK. Eindelijk gaat ons grote avontuur dan écht beginnen. Na maandenlange voorbereidingen en wekenlang afscheid nemen vertrekken we vandaag naar Kaapstad. Hier zullen we een maand blijven in een prachtig huis via Airbnb. Daarna hebben we nog 13 maanden de tijd om te doen en zien wat we willen: Namibië? Botswana? Argentinië? Panama? We’ll see! 
Lieve familie, (online) vrienden en kennissen…. Ontzettend bedankt voor jullie support, liefde, toptips, aandacht, gezelligheid en knuffels de afgelopen tijd. Dit heeft ons echt geraakt… WoW! Wat zijn wij dankbaar voor zoveel fantastische mensen om ons heen. We hebben niet de tijd (nog) gehad om jullie hier allemaal persoonlijk voor te bedanken, maar weet wel dat het meer dan gewaardeerd wordt!

En SORRY. Sorry voor alle (nog) niet beantwoorde appjes en mails. Sorry voor die keren dat ik afspraken afzegde. Sorry voor de afspraken die we überhaupt nooit konden maken. Sorry dat we degenen die ons zo goed geholpen hebben (nog) niet uitgebreid hebben bedankt. 

We maken het goed! I promiss!!! 

Het was de laatste weken namelijk efkes heftig met geregel zoals de meesten gelukkig wel begrijpen. Ons normaal zo lekker rustige leventje stond even op z’n kop. We kijken er zoooo naar uit om straks (morgen!) in Kaapstad het weer zwaaaaar rustig aan te doen. Niets moet, alles mag.

We houden jullie natuurlijk wel op de hoogte van onze avonturen. DUHH! Volg ons via MOMspiration.nl, Instagram (@theflyingdutchfamily), Facebook en blog.KLM.com. 

Voor nu: LIEFS!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s