Welke Netflix series en YouTube filmpjes zijn niet te hachelen??

Sinds kort hebben wij de YouTube app van de iPad afgegooid. Puur om onszelf te beschermen tegen chronisch overeind staande nekharen. En respect naar al die hardwerkende (familie)vloggers, maar na een minuut of tien luisteren naar vaders, moeders, kleuters, peuters en zichzelf zwaar serieus nemende tieners zouden we hier zowat vrijwillig zonder kooi tussen de witte haaien gaan zwemmen. NIET.TE.DOEN.

 

Dus wanneer iemand mij weer eens vraagt waarom wij niet gaan vloggen, dan zeg ik:

HELL NO!!!!!

Wel eens gedaan hoor, maar daarnaar terugkijkend trekken m’n tenen nog krommer dan krom.

Maar…. Filmpjes maken over wat we meemaken?

YES PLEASE!!!!

Toch wat anders! En vooral ook: deze filmpjes maken we voornamelijk voor onze familie, vrienden en om de blogs te ondersteunen met behulp van beeldmateriaal. EN: voor onszelf. Wanneer we ze terugkijken herleven we het avontuur weer. Bovenal: ZO cute om filmpjes van een jaar of meer geleden terug te kijken om te zien hoe de meiden gegroeid zijn!

Oh en de wallen onder onze ogen. En de grijze haren. Maar dat terzijde.

Mocht je het leuk vinden om onze (reis)filmpjes te bekijken, dan kun je hier klikken. Je gaat dan naar MOMspiration’s YouTube Kanaal. 

Screen Shot 2017-07-14 at 09.16.01

En nee, ik zal je niet vragen om een duimpje omhoog te doen of om je te ‘subscriben’ 😉 JEUK!!!

Terwijl ik dit aan het typen ben en de meisjes even mijn telefoon gegeven heb om zichzelf te vermaken, bedenk ik mij dat de YouTube app hier nog wel op staat. En die hebben ze ook binnen de minuut ontdekt. Dus op de achtergrond klinken nu Playmobile-in-elkaar-zet filmpjes, klei tutorials, KinderSuprise eieren die uitgepakt worden en de Zoete Zusjes. Maar THANK GOODNESS niet de krab/crap top 3:

  1. Koetlife (met de drieling Jayson, Jayson en Djalychia – SAY WHATTTT???)
  2. De Bellinga’s (1 of 2 afleveringen zij nog te doen, maar daarna gaat dat kneuterige zwaar jeuken)
  3. Enzo Knol (KNOLLLL POWERRRRR…. Stop nou met me hoor.)

Screen Shot 2017-07-14 at 09.12.57

Wanneer er Netflix gekeken wordt dan zijn er ook wel wat series waarvan we met alle macht proberen te voorkomen dat ze worden aangezet. Kun je trouwens series blocken? Dan nomineer ik deze vrienden nu meteen:

  1. Timmy Time/Shaun the Sheep
  2. Teletubbies
  3. Masha & Beer
  4. Peppa Pig

TOP trouwens dat er hier in Zuid Afrika een compleet ander Netflix assortiment beschikbaar is. Voor de afwisseling van al die stemmetjes die je ’s nachts nog hoort is dat best prettig.

Oke, computers uit! Schermtijd is over. Wij gaan lekker Groenpoint Park in om samen te sporten.

Maar eerst…. Haartjes in staartjes en Pluk lezen!

liefs,

Annette

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam en KLM Blogger ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje reizen op dit moment door Zuid Afrika. Ze gaat daar o.a. vrijwilligerswerk doen voor Kinderfonds MAMAS en KLM’s Wings of Support en natuurlijk heerlijk veel van dit bizar mooie land te zien en beleven. Hoe de rest van de 14 maanden durende wereldreis eruit gaan zien en welke landen ze zullen bezoeken?! Dat ligt nog lekker open!

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

IMG_2121

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s