1 Maand Namibië & Botswana in 7,5 Minuut…

Oh My! Wat hebben we het FANTASTISCH gehad in Namibië en Botswana. We hebben echt van iedere seconde in deze landen genoten en het lijkt alsof we hier veel langer zijn geweest dan een maand. Iedere dag beleefden we zoveel avonturen, deden we nieuwe indrukken op, leerden we bijzondere dingen en ontmoetten we interessante mensen. Wanneer je aan Jools en Pippa vraagt wat ze het allerleukste vonden dan roepen ze:

De kliktaal en de zebra’s en mama en papa die van de snelle glijbaan gingen en met zand spelen en de neushoorn en woordjes schrijven en springbokkies tellen en witte warme chocomelk drinken en spelen met andere kindjes en toen we in de auto moesten omdat er gevaarlijke bavianen waren en het warme zwembad en de eekhoorntjes die van ons ontbijtbordje snoepten en slapen in de daktent met papa en Pluk van de Petteflet lezen en een dierentuin bouwen van stokjes en de gekleurde neushoornvogels en trommelen op de prullenbak en dansen en zingen op het podium en de schildpadden en de grote oranje libelle die we weer levend hebben gemaakt en het verhaal bij het kampvuur en de blote mensen die gingen dansen. 

Nu ben je vast benieuwd wat ze hier allemaal mee bedoelen…. Gelukkig heb ik NATUURLIJK weer een filmpje gemaakt zodat jullie een beetje mee kunnen op reis. Enjoy!

Binnenkort verschijnt een uitgebreid reisverslag van camping naar lodge naar camping naar hotel naar bed & breakfast. Inclusief links en afstanden tussen alle plekken. Dus mocht je plannen hebben om door Namibië en Botswana te reizen….. Stay tuned!

 

liefs,

Annette

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops en mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….
Annette en haar gezinnetje reizen op dit moment door Zuid Afrika, Namibië en Botswana. Ze doen daar o.a. vrijwilligerswerk voor Kinderfonds MAMAS en KLM’s Wings of Support. Met z’n viertjes proberen ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen. Hierover wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl en Instagram onder de naam The Flying Dutch Family.

Hoe de rest van de 14 maanden durende wereldreis eruit gaan zien en welke landen ze zullen bezoeken?! Dat ligt nog lekker open! Zuid/Midden Amerika? Japan? Indonesië? Houd MOMspiration.nl en de Social Media kanalen in de gaten voor updates (als er ergens WiFi te vangen is tenminste….).

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

IMG_6553

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s