Hoe een uitziekochtend eindigde in een fanatieke workout…

Gisteravond voelde ik het al aankomen: 10.001 keer niezen, zere keel, weinig energie… Mmmzzz dat voelt niet fijn. Dus vroeg naar bed en hopen op de heling van veel slaap. Het werd helaas een onrustige nacht en ’s morgens mocht de conclusie getrokken worden dat ‘het’ er niet veel beter op was geworden. Het ben ik en ik leek wel een snotterende zombie. 

M’n allerliefste paps besloot om na het ontbijt een rondje te gaan wandelen met Jools en Pippa, Thaddeus ging boodschappen doen en ik zag dat m’n mams er een boekje bij pakte. Zo fijn! Kon ik nog wat langer rusten. 

Onderweg naar ons tuinhuisje (waar T en ik deze week bivakkeren) kwam opeens een lumineus plan in mij op: “Hé, misschien is yoga wel even lekker!” 


En dat was het! Heerlijk dit! 

Voor het tweede gedeelte van de sessie verplaatste ik naar het strandje voor ons huis. 

“Hé! Aan die balken kun je prima hangen. Top om wat L-Sit pull-ups te oefenen. Het móét me toch lukken om dat eerder te kunnen dan T.”

Tja en dan volgen er wat T2B’etjes (Toes To Barretjes), strict Pull-Ups, 100 squats, 25 push ups en 50 burpees. De 50 sit ups bewaarde ik voor op m’n balkonnetje. 


En nu? Nu voel ik me TOP! Blijkbaar was dit hét medicijn voor mij. Klaar om de rest van de dag te rocken!!!

Heb jij ook wel eens zo’n bizarre heelmeester meegemaakt? 

Liefs, 

Annette 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s