Zitten Jools en Pippa dan toch in Nederland aan tafel tijdens kerst??

Deze week zijn 2 heel bijzondere pakketjes aangekomen in Sassenheim en Wormer. Pakketjes met…. kerstcadeautjes! Pakketjes die de opa’s en oma’s van Jools & Pippa wel heel erg blij hebben gemaakt. Want wie zouden de opa’s en oma’s het allerliefst bij zich willen hebben tijdens kerst? Ál hun kleinkinderen natuurlijk! Dankzij deze pakketjes gaat dat toch een soort van gebeuren…

Nou ja niet in écht eggie. Wij vieren namelijk kerst in Brazilië met ons gezinnetje tijdens ons jaar op reis. Al lijkt nu bijna wel zo dat Jools & Pippa nu ook bij de opa’s en oma’s in Nederland zijn, maar dan in de vorm van een handdoek!

Mocht je nog op zoek zijn naar een ontzettend origineel en persoonlijk cadeau, check dan fotohanddoek.nl om ook zo’n toffe handdoek te bestellen. Een gegarandeerde blijmaker voor jong en oud. De reacties van onze (schoon)ouders was onbetaalbaar. Ook de neefjes wisten niet wat ze zagen toen Jools & Pippa ineens levensgroot voor ze ‘stonden’.

Heb jij al een foto in gedachten die je op een handdoek zou willen laten drukken?

Screen Shot 2017-12-24 at 21.10.33

Want…. Wij mogen er namens fotohanddoek.nl 10 (ja 10!) weggeven!!! Oh ennnnn je krijgt er een heerlijk Weleda product van Koopjesdrogisterij.nl bij. Hoe leuk?? Schrijf in een comment op Facebook of Instagram dat het je leuk lijkt om zo’n gave handdoek te winnen. 

kerstplaatje-sara-lisa

Dit plaatje MOEST ik natuurlijk toevoegen. Deze knappe chica (het mens, niet de hond alhoewel zij beslist ook prachtig is) is namelijk mijn lieve vriendinnetje Lisa. Zij is hét gezicht van Koopjesdrogisterij.nl. Tof he?! En helemaal leuk dat wij van MOMspiration.nl nu ook wat projectjes samen organiseren. Er is MORE TO COME!!! 

Op woensdag 27 december kiezen wij 10 winnaars/winnaressen uit die zelf zo’n gave fotohanddoek mogen maken en opgestuurd krijgen. Oh ja en dat fijne Weleda doucheproduct. (LOVE de Home Spa!) Mocht je gewonnen hebben dan nemen wij contact met je op over hoe/wat/waar verder te handelen om je prijzen in huis te krijgen.

 

liefs vanuit Foz do Iguaçu, Brazilië (en mét heel veel vuurwerk om mij heen!),

Annette

 

2 gedachtes over “Zitten Jools en Pippa dan toch in Nederland aan tafel tijdens kerst??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s