NIETS is wat het lijkt

Kijk eens goed naar deze foto. Wat zie je, wat denk je en wat vraag je je af? Waarschijnlijk zie je een zwembad, bergen op de achtergrond en een vrouw die een kind omhoog tilt. Misschien denk je dat ze veel plezier hebben en ze in een zonnig land zijn waar het zomer. En wie weet vraag je je af hoe zwaar het kind is en waar je tickets kunt boeken om hier nu direct heen te vliegen.

Maar…. waar je zeker en vast niet aan hebt gedacht of geraden is wat er gaande is tussen de vrouw en het kind, oftewel moeder en dochter. Dat is namelijk net iets minder rooskleurig dan je denkt, maar wel iets wat part of the deal is van het ouderschap:

Op deze foto wordt de moeder, ik dus, gewoon keihard ondergeplast. Geen druppeltje ofzo, nee een serieuze waterval.

IMG_4118

OEPS!

#lifeofamom …..!

Op welke ‘heerlijke’ momenten overkwam jou dit ook?? Deel ze met ons!!

Liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel
Annette de Graaf (34 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (32) en mama van dochters Jools (4) en Pippa (2,5). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje zijn op dit moment samen een jaar aan het reizen. Van juni tot en met december 2017 reden ze in een Jeep met daktent Zuidelijk Afrika door (Zuid Afrika, Namibië en Botswana). Op 9 december vlogen ze -na een korte stop in Amsterdam- door naar Argentinië om vanuit hier Zuid Amerika te ontdekken per bus, taxi, trein, boot en camper. Met z’n viertjes proberen ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen (Argentine, Uruguay, Brazilië, Paraguay en Chili). Hierover wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl, blog.klm.com en Instagram onder de naam The Flying Dutch Family.

Disclaimer
Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s